026-8406064

mail to

Zonnepanelen reinigen/ schoonmaken

Haal meer rendement uit uw zonnepanelen!        Al vanaf €59,-

Laat ons uw zonnepanelen schoonmaken. Een goede start is in maart/april, het begin van de 6 maanden met de hoogste opbrengst van de zonnepanelen.

Het rendement van zonnepanelen kan door vuilheid gemakkelijk met 15% verminderen. Door fijnstof van industrie en auto's, woestijnzand, vogelpoep en zelfs zure regen zullen zonnepanelen altijd een vuillaagje opbouwen.

Er word soms beweerd dat reiniging van zonnepanelen niet nodig is omdat de regen de schuingeplaatste zonnepanelen schoonspoelt. Dit klopt inderdaad voor een deel van het vuil, maar net zoals uw autoruiten en de ramen van uw huis moeten ook zonnepanelen schoongemaakt worden.

Wij reinigen uw zonnepanelen met 100% zuiver water, osmose water waar alle vervuiling uit gefilterd is zodat er alleen 100% H2o overblijft. Goed voor het milieu en goed voor uw zonnepanelen. U hoeft zelf niet meer een dak of ladder op, wij zorgen ervoor.

Meer praktische informatie over zonnepanelen en het schoonmaken vind u hier op wikipedia,
Wikipedia/zonnepanelen.

Zonnepanelen reinigen, zonnepanelen schoonmaken in Arnhem, Nijmegen, Elst, Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek en omstreken. Schoonmaakbedrijf SpotlessCare.

Contact

Schoonmaakbedrijf SpotlessCare
Arnemuidenhoek 21
6845 CL Arnhem

06-47699766
026-8406064
mail to

Klanten

 gemeente arnhem
 
infors ht
 
vandaag engineering
 
greuters
 
topclass group
 
quantex
 
kind en meer
 

Social media

facebook
 
google plus
 
twitter
 
linkedin