Wij zijn de specialist in het reinigen van Tankstations door heel Nederland!

  • Luifels en prijzenborden.
  • Wasstraat (carwash)/ wasbox vloeren en ontkalken van de wanden.
  • Shopvloeren reinigen.

Tankstation reiniging

 

Een schoon en fris ogend tankstation is een waardevol visitekaartje. Een veilige, efficiënte en systematische reiniging van uw tankstation van vloer tot luifelplafond, vereist de inzet van de juiste middelen en professionals. SpotlessCare heeft alles in huis om uw tankstation tot een oase van hygiëne en frisheid te maken.

We verwijderen roetaanslag van de luifel en reclameborden, het sanitair, ontvetten en reinigen de vloeistofdichte vloeren, om maar een paar voorbeelden te noemen. Voor dit alles gebruiken wij een hoogwaardig arsenaal aan hogedrukreinigers en schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn onze schoonmaakexperts maximaal toegerust voor deze klus. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan bij SpotlessCare.

 

Carwash / wasbox reiniging

 

Niets vervelender dan een carwash die uitvalt door een technisch probleem, toch? Met goed onderhoud en regelmatige reiniging van de wasstraat voorkomt u veel ellende. Bovendien draagt een schone en goed onderhouden wasstraat in belangrijke mate bij aan een optimale klantbeleving.

Kiest u voor een servicecontract van schoonmaakbedrijf SpotlessCare? Dan kiest u voor gegarandeerde kwaliteit, een frisse carwash en een langere levensduur van de techniek. SpotlessCare helpt u graag met reiniging en onderhoud van uw carwash. Vraag vandaag nog vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

 

Schoonmaak / Trappenhuisreiniging

 

Een goede uitstraling. Gezonde mensen.
U zal zich prettiger voelen en productiever zijn in een omgeving die mooi schoon is. Schoonmaakbedrijf SpotlessCare zorgt voor die prettige, productieve en vlekkeloze omgeving. Wij maken schoon met gebruikmaking van de zeer milieu vriendelijke microvezel-methode. Wij zijn de schoonmaak en trappenhuisreiniging specialist!

Een goede reputatie.
Een entree en trappenhuisreiniging geven een fantastische eerste indruk geeft. Wij zetten ons in om deze zuiver en fris te maken. Klusjes of huismeester werkzaamheden wij regelen het voor u. Sanitaire producten, afval afvoer of de tuin/plantjes water geven, wij zorgen ervoor.

Schoonmaakbedrijf SpotlessCare, kantoor/ interieur schoonmaak en trappenhuisreiniging specialist. Uw schoonmaakbedrijf in Arnhem Elst Nijmegen Velp Huissen Oosterbeek Westervoort en omstreken voor echt mooi schoon!

 

Vloerreiniging / Vloeronderhoud

 

Een mooie, goed onderhouden vloer is een visitekaartje voor uw bedrijf.
Vloeronderhoud is van essentieel belang de levensduur van uw kostbare investering. Door jarenlange ervaring zorgen wij dat uw vloer mooi schoon word en blijft!

Het onderhoud per vloersoort is erg verschillend. Een behandeling van een houten vloer, linoleum of van een natuurstenen vloer vergt andere kennis qua te gebruiken machines, beschermingsproducten en schoonmaak systemen. Schoonmaakbedrijf SpotlessCare heeft deze kennis in huis door opleiding, jaren lange ervaring en passie voor het vak. Bij vloeronderhoud hoort ook onderhoudsadvies, wij bespreken met u wat voor een voorzorgsmaatregelen u kunt treffen voor het behoud van uw vloer, zoals vloermatten een stofwissysteem, de juiste onderhoudsproducten afgestemd op uw vloer en de beste dagelijkse en periodieke behandeling die de vloer kan krijgen.

 

Glasbewassing

 

Wilt u uw ramen weer laten blinken?
Wij verzorgen glasbewassing en schoonmaakwerk op het hoogste niveau. Zowel traditioneel op een ladder, met hoogwerkers of doormiddel van Telescopische ramen wassen met osmose water. Ook wel Tuckerpole of telescopische glasbewassing genoemd. Zonnepanelen reinigen en een hoog rendement behouden, onze glazenwasser zorgt ervoor. Wij maken niet alleen uw ramen Spotless, ook uw kozijnen zullen weer vlekkeloos zijn!

 

Hogedrukreiniging / Gevelreiniging

 

Laat uw pand weer stralen
Hogedrukreiniging kan gebruikt worden op allerlei verschillende ondergronden. Poreuze oppervlakten zoals gevels, beton en opritten kunnen ontdaan worden van mos of groene en zwarte aanslag. Objecten zien er weer uit als nieuw. Voor de reiniging van bijvoorbeeld tankstation vloeistofdichte vloeren en terrassen is een hogedrukreiniger bij uitstek geschikt. Ook wordt het vaak gebruikt om bijvoorbeeld entrees, galerijen schilder klaar te maken. Vraag direct een offerte aan voor uw project.

 

Zonnepanelen reinigen

 

Haal meer rendement uit uw zonnepanelen!

Laat ons uw zonnepanelen schoonmaken. Een goede start is in maart/april, het begin van de 6 maanden met de hoogste opbrengst van de zonnepanelen.

Het rendement van zonnepanelen kan door vuilheid gemakkelijk met 15% verminderen.Door fijnstof van industrie en auto's, woestijnzand, vogelpoep en zelfs zure regen zullen zonnepanelen altijd een vuillaagje opbouwen.

Er word soms beweerd dat reiniging van zonnepanelen niet nodig is omdat de regen de schuingeplaatste zonnepanelen schoonspoelt. Dit klopt inderdaad voor een deel van het vuil, maar net zoals uw autoruiten en de ramen van uw huis moeten ook zonnepanelen schoongemaakt worden.

Wij reinigen uw zonnepanelen met 100% zuiver water, osmose water waar alle vervuiling uit gefilterd is zodat er alleen 100% H2o overblijft. Goed voor het milieu en goed voor uw zonnepanelen. U hoeft zelf niet meer een dak of ladder op, wij zorgen ervoor.